Saturday, June 22, 2013

SePi...


Sepi.......
x tahu nak cakap apa bila benda yang sama kita cakap
kk x paham ke kk buat2 x paham..
 

5 comments:

Ri said...

nape sedih2 ni?
moga ceria kembali!

" KK " said...

x der sedih pon... maybe sbb miss org tsyg kot..hehe

HNKIECRSH said...

Ahh bese lah tu perasaan tak boleh dipaksa. :(

" KK " said...

Hnkiecrsh : Yup betol tu

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)